EVENTS

Fredag den 01.07. LatexTøsen kommer på besøg. Fra klokken 12.00. er der mulighed for enkelt seancer på den liderlige Latextøs, sammen med Fruen, eller DominaDuoen. Klokken 18.00 til 21.00. Er der mulighed for Gang Bang Event, samt lesbisk seance med to liderlige tøser. Der kommer en tøs der debuterer i Playground of Sin. Der er muligheder til klokken 24.00. For de Slaver der er til langtids- seancer er der mulighed for overnatning i en Slavecelle, fra fredag til lørdag.

Lørdag den 02.07. Holder Fruen og Lady Iris Event for TV Slaver, Bi- og Langtids- Slaver fra klokken 17.00. til 20.00. Klokken 18.00. Ankommer to af Domiernes “grønne” veninder forbi, og ser på. Får de lyst og bliver tændte af stemningen deltager de.

 Lørdag den 18.06. Er der Event med Latex Slave Tøsen, som er kendt for sine sprøjte orgasmer. Kom og knep hende, slik hende, eller kom som underdanig Slave og slik hende ren, eller gulvet efter hun har sprøjtet. Det hele starter klokken 16.00. Og varer til klokken 19.00. Lady Iris er der også, så mulighederne er mange.
Lørdag den 07.05. Domina Ingrid har sammen med Lady Iris arrangeret muligheden for det perfekte TV og langtids- Slave party. Festen starter klokken 16.00. Og varer til ca. Klokken 20.00.
Mer du TV Slave hjælper de to Dominaer med at dresse up. Make up osv.. Mulighederne er mange med hensyn til tøj, sko, og støvler.. Endvidere er der store Latex muligheder.

Dominaerne er iført sexet latex til festen.

Der står to Aktive kneppe- Slaver til rådighed under hele festen.. Bla.. Tordenknepperen på 23 cm og 7 cm i diameter ..

Dette er også en perfekt anledning for langtids- Slaver, der nyder at høre lyden af andre Slaver fra det skjulte ect.. Mulighederne er store.

Forud bestilling er nødvendigt.

Fredag den 04.09. Starter Fruen “almindeligt” i Søborg. Klokken 16.00. Gøres klar til Eventet. Fruen får besøg af en Master, som Dominerer Slaver sammen med Fruen. Efter nogle timer i Domicilet går turen ind til byen, hvor vi tager i club XXDark. Her Dominerer Frue og Master “offentligt” i klubben. Det er et Event for Eksibisionister og Slaver der tænder på offentlig opdragelse og ydmygelse. Samt en Master ved Fruens side.  Skriv gerne en mail for yderligere info.