Fru. Ingrid

DANSK DOMINA .

Jeg er Domina Ingrid! Du, slave tiltaler mig som Fru Ingrid og omtaler mig som Fruen.

Jeg er en magtliderlig lille nips som kræver slaver at sætte mine lange ægte negle i.

Jeg er 42 år og ægte langhåret brunett, mine mål er ;170 cm /50 kg. Mine krop er
petit og lækker. Jeg er altid iklædt lak, læder eller latex og stiletter eller stiletstøvler. Jeg har store E Skåls bryster og en lille bitte bagdel, helt perfekt skabt til at sidde på dit ansigt!

Jeg er Dominaen, som nyder at have en slave liggende for mine fødder og er en meget krævende og magtliderlig Domina, som elsker at pirre og pine dig, samtidig med at jeg kræver mere og mere af din slavekrop. Jeg vil mærke din iver, din lyst og jeg vil forgudes af dig.
Jeg er kinky …. Lad din fantasi være midtpunkt for mine lyster.

Jeg kender mine præferencer seksuelt, og i BDSM universet. Derfor er der naturligvis grænser for mig som Domina. Slaver kan maile, ringe, og sms e, angående deres ønskede seance.

Som Domina nyder jeg submissive mænd som ønsker, at stå til rådighed som objekt for min fornøjelse. Så jeg kan udforske din krop, og lege som jeg lyster.
Facesitting (med eller uden bund). Åndedrætskontrol på alle måder, eller bare sensuelt i en seance, med den nærhed der også ligger i det. Anal lege, udblokning, påspændingsdildoer ect. Erotisk tvag, CBT i næsten alle facetter. Trampling (stilletter, støvler, fødder), Pirring hard or soft. Rollespil varm/kold – smerter/kærtegn.
Verbalt råt, piskeseancer. Vær Fruens kneppeso/ luder/ Tøs. Bliv udstillet. Urin, spyt, og sperm er frækt.
Toiletslaver søges altid, da Fruen jo skal på toilettet.
Faste tilkalde Slaver, og ikke mindst faste slaver, på kontrakter eller faste aftaler. Bliv endda ejet af Fruen. Slaver der er til sammenføring.
Ind imellem afholder jeg events. Jeg har bland andet holdt.. Åben hus.. Slavehandel… Dominaduo… Langtidsevent.. Juleevent..kidnapningsevent..

 

Worship
sessions
Softcore sessions
Newbee Sessions
Behavior sessions
Captivity sessions
Spanking sessions
Chastity sessions
Bizarre sessions
Cbt sessions
Foto sessions
Petplay Sessions
Hardcore sessions
Reunification Sessions
Facesitting sessions
Electro sessions
Humiliation sessions
Strapon sessions
Traning sessions
Tortur sessions
Longtime sessions
Punishment sessions