SELFIES.

Hmm… What should I chose for my Slave today
Waiting for my sissy to turn up for a fuck.

Full Leather Domina 30.04.2019Full Leather Domina singletrail strap on

Happy Easter ?

Søndag den 17.02. Tak Slaver det blev en søndag for latex.

d. 16.01.2019. Så er der gang i hytten, og Selfies opdateres hver uge. Følg også med på Twitter. Sommerslaver kom hid hele July. ?

Hot Summer but always Latex ?

tachment_1531″ align=”alignnone”] Hot summer with a little Latex anyway ? [/caption]
8″ align=”alignnone”] Full Leather for Slaves of this Sunday.[/caption]
6″ align=”alignnone”] Have a Nice Slave Week end. ?[/caption]
none”] Have a nice Tuesday ?[/caption]

Happy Holidays with Domina Ingrid ?

Happy Friday with Domina Ingrid ?[/caption]

[/caption]

-content/uploads/2017/03/img_6053-1.jpg”> Have a Nice Weekend Slaves[/caption]

-content/uploads/2017/03/img_6007.jpg”> Full Leather Tuesday. Domina Ingrid.[/caption]

-content/uploads/2017/03/img_5922.jpg”> Kinky Friday Thank you Slaves[/caption]

-content/uploads/2017/03/img_5864.jpg”> Thank you Slaves dirty evening [/caption]

-content/uploads/2017/02/img_5749.jpg”> Domina Ingrid on the runway again [/caption]

-content/uploads/2017/02/img_5418.jpg”> Slavens Plads[/caption]

-content/uploads/2017/02/img_5262.jpg”> One more from Slaveparty, to busy today see you Friday[/caption]

-content/uploads/2017/01/img_5321.jpg”> Friday Slave Party[/caption]

-content/uploads/2017/01/img_4993.jpg”> God tirsdag Slaver[/caption]

-content/uploads/2017/01/img_4992.jpg”> Enjoy your Week end ?[/caption]

ds/2016/12/img_4043.jpg” class=”size-medium wp-image-1468″ height=”300″ title=”” alt=”” width=”225″> Fredags Selfie. ? Tirsdags Selfie ❤️ Ferie Selfie. Fredags Selfie. Warship Onsdags Latex Latex corsage fetis Sygeplejerske Fuld læder tirsdag Fetis for Latek Latex on the runway.latex onsdagTirsdags Larexkinky Event Latex Fetis Latex-blonde Tirsdag den 20.God week end Slaver. En varm sensommer aften i fuld læder. God week end Slaver.Tirsdag aften travl og kinky aften, tak alle sammen. Fruen er yderst tilfreds. Tak for hjælpen Domina Ingrids Seven, og Domina Ingrids Slut.Week end Slaver. Tak.

Tak Slaver for en god start på dagen. Fruen fortsætter med en gammeldags opdragelse. I dag tirsdag, giv Fruen en tekst eller ring hvis du ønsker en af de få tider der er tilbage.

Søndags hygge. Søndag eftermiddag, med to frække Slaver der trængte til opdragelse. De kunne ikke på Fruen tider.

Tak for i dag fredag. Tiden smuttede og klokken blev 03. Fruen trænger til sin skønheds søvn nu.

Tak for en vanvittig travl Slavedag. Jeg skal love for, at det er nogle der er hjemme fra ferie. Tak for i dag, og fordi vi kom så frækt ind i august.

Tak for et frækt Event til aften, som endnu ikke er slut. Klokken 22.00. Hvilken fest tak Slaver.

Tak Slaven der var til læder, og Slaven til Latex kort efter. I gjorde dagen fræk til Fruens tilfredstillelse. Fruens Slut ligger kneppeklar, og Fruen slutter for i dag. God Sommer, vi ses på fredag.

Tak for rigtig mange Selfie stænger. Fruen får mange Selfie stænger. Tak slaver i er vidunderlige. Fræk søndag den 17.

Fem minutter før Eventet fredag den 15.07. Spændende aften. God aften Slaver.

Alarm alarm. Fruen mangler virkelig en Selfie stang, med Remote controller, og BLUE T. Slaven som skaffer denne, får overraskelse i sin seance. Tak for en lidt stille, fræk dag, som ikke er slut endnu. Tak for vin, og gaver Fruen bliver så glad Sæsver.

Ja undskyld for denne Selfie. Selfiestangen er kaput.  Igen en travl og hektisk Dag/aften. Skal Slaverne slet ikke på ferie i år ?

Skønt for Fruen.

Den travleste og mest spændende dag længe. Hvor har det været frækt hele dagen igennem. Tak alle i skønne Slaver der har stillet sig til Fruens rådighed.

To minutter før dagens Event i aften. Fruen fik netop denne frække latex skjorte fra fødselsdags gavern, fra Fruens slaver. Fruen ser frem til en kinky aften.
To minutter før aftenens Event. Iført full latex og lak støvler. Fruen glæder sig.

At Fruen har en fetis for Latex, er vist tydelig efterhånden. Tak for en sen og fræk tirsdag. Tak tøs, og tak til Slaven der gik med en Prins Albert. Vi ses måske til Event fredag/lørdag. Sov godt Slaver. Drøm om Fruen.

Tak Slaver. Så går Eventet igang med Latex Slavetøsen. Forventningerne er store. To Dominaer og LatexSlave Tøsen. Gangbang.

Tak latex fetis Slave .. Det blev kinky. Fruen fortsætter lidt endnu. God week end alle Slaver.

En Slavedteng måtte kneppes i aften. Fruen er yderst tilfreds, med en Newbie Slaveboy.

Det var bestemt det hele værd, at have en sær aftale her torsdag aften.

Tak for en dag uden lige, tak for gaver. Fruen startede klokken 10.00.  Hvor fantastisk i er så givende og velopdragne Slaver.Tak Slaver. Fruen har naturligvis kun været i læder og Latex i dag.
Tak Slaver, det blev en oplevelsesrig søndag for Fruen. Aftenen endte med et interessant rollespil.Tak for en kreativ Slave aften Slaver. Og tak til Slaven klokken 14.30. Det blev for for fuld drøn 😉 … Tak Domina Ingrids Slut.

En ekstra Selfie fra Avalon. Lige inden der pakkes og turen går hjem. Tak alle Slaver.

Søndag i Avalon. Der er leg med Slaverne, inden Fruen skal hjem klokken 15.00. Tak Slaver af Avalon turen. Det har været en fantastisk tilfredsstillelse for Fruen.

Lørdag aften i Avalon, der er galla middag serveret af Slaverne. Tak Slaver, for endnu en fortryllende dag,  og en skøn middag.

FFruen er i Avalon/Berlin med 11 Slaver. Vi er tre Domiaer.  Her kort efter ankomst. Fruen glæder sig ustyrligt til resten af week enden. God week end Slaver.

Tirsdag aften. Ingen hjælp til Selfie. Det blev sådan her så. Tøsen er på ferie. Tak for en kinky dag, som først slutter sent. Tak Slaver.

Lørdag den 21.05. Tak for en MEGET travl aften Slaver. Søndag fik Fruen fødselsdags gaver af sine Slaver, tak fordi i gjorde Fruens fødselsdag fuldendt, og 1000 tak for alle de fine gaver.

Tirsdag den 17.05. Tak for en sen aften Slaver.

Tak for i dag Slaver.[/caption]

k Seven.  Tak Slave, som kommer igen i denne uge. Sikke en skøn dag.Tirsdag den 26.04.. Tak Slaver. Fruen slutter af med sin Slut, sådan her i Lak. Hygge aften med Fruens egen Slave. Domina Ingrids Seven.

  Dagens Delfie. Tirsdag.

 Tirsdag. Med fuld drøn på. Tak alle mine Slaver, det blev nærmest et event. Sikke et frækt kaos. Tak til alle de nye Slaver der kiggede ind.

   Fuld læder. Onsdag tak.

 Frækt event med Slave Tøs og Duo. Wauu en aften tak allesammen.

 God week end Slaver.

  Tak Slaver. Domina Ingrids Slut.

  30.03. Nye læderbukser. Tak Slave. Tak for en hektisk og spændende dag Slaver.

God påske Slaver. Fruen træffes på mailen i påsken.

 Onsdag den 23.03. Tak .. Vidunderlig aften i har leveret til Fruen.

  Tak toiletter og Domina Ingrids Slut, og tak Slaver. God week end.

  Onsdag den 16.03. Fruen havde besøg af fotografen, så der kommer løbende noget nyt, og lækkert på Galleriet. Tak for en hektisk dag Slaver. Tirsdag den 15.03.

   Fredag den 10.03. Tak for en stille, fredelig, og fræk dag. God week end. Vi ses i næste uge Slave.

 Tirsdag den 08.03. Intenst, og med super run på. To faste Salver er netop hjemme fra ferie. Tak Slaver. Dette blev dagens Selfie. Tak for parfumer, creme, og makeup. Hele aftenen var ren forkælelse af Fruen. Tak    Øverste Selfie fra Tåstrup den 05.03. Selfies gjorde mærkeligt, fordi den er taget med gammel I Phone. Tak til tre nye Slaver, flere har meldt sig, inden Fruen er tilfreds i dag. Tak for en dejlig lørdag. God week end, til alle Slaver.

Fredag den 04.03. Tak for en dejlig lang fredag dag og aften. Tak til de nye spændende Slaver Fruen mødte.   Fredagen 26.02. Tak for dagens Toilet Slave, samt to langtids Slaver. Spændende dag. Tak for gaven.dag den 24.02. Tak Slaver.

Tirsdag den 23.02. Spændende Domina Duo. Med fuld gang i Slaerne. Tak til de Slaver, og dem der måtte komme senere.

Fredag den 19.02. Tak for en heftig aften Slaver.

 Tirsdag den 16.02. I Tåstrup. Fruen hygger sig med Slaverne.

 Fredag den 12.10. En stille start på landets Vinterferie. Kig ind Slaver som ikke er rejst bort.  Tirsdag den 09.02. Tak for i dag Slaver. Special oplevelse klokken 17.00. En ekstra hilsen fra Fruen til dig Slave. Tak For Domina Ingrids Slut, tjente sin Frue så godt.

  Fredag den 05.02. Eller det er blevet den 06. Klokken er mange. Fruen takker for en fræk og travl dag. Tak for nogle forrygende stunder denne dag.

  Fredag den 29.01. Tak. Sov godt Slaver.Fredag den 22.01. Girls Nigt Out. FUCK and Party starter nu klokken 20.00. Tirsdag den 19.01. Hjemme efter en travl og skøn dag i Playground Of Sin. Tak Slut !

 Onsdag den 13.01. Tak for en Hektisk dag. Tak for nye støvler Slut/tøs.

   Tirsdag den 12.01. Domina Duo dag. Årets travleste dag. Tak Slaver sikke et sus, og sikke mange gode oplevelser.

 Fredag den 08.01. Forrygende aften.  Stille dag, men en travl aften med masser Frække og Vidunderlige Slaver. Tak alle sammen. Fruen fortsætter lidt endnu.

 Fredag den 01.01. Godt Nytår. Tak Og især til Seven og Slut.

 Onsdag den 30.12. Tak for en spændende dag. Fruen ønsker Slaverne et rigtig godt nytår.
   Tak Slaver. Fredag den 18.12. Det bliver en travl aften. Med julemiddag med de faste Slaver, som Fruen har lavet i dag. Men der er stadig et par ledige seancer. Alle er velkommen.

 Onsdag den 16.12. Tak for en uforglemmelig aften i Tåstrup.

 Fredag den 11.12. Tak for i dag Slaver en travl dag for Fruen, med kun en Slave Fruen kendte i forvejen.

  Onsdag den 09.12. Tak for en skøn dag, med shopping, og julefrokost, samt en masse fantastiske timer i Playground of Sin.  Tak for 1000 gaver i dag Seven og Slut.

  Fredag klokken sent den 04.12. Tak !!! For en fantastisk og fortryllende aften. Fredag den 27.11. En sjov og travl aften. Vi har aldrig grinet så meget. Der var strøm i alt. Tak Slaver. Tak til Fruens Slut for gaven, Corsagen. Tak for alle gaver min Slut.

 Fredag den 20.11. Tak Slaver. Domina Ingrids Slut, har taget wc billede af Fruen her til aften.   Fruen er yderst tilfreds med sit nye legetøj. Endnu en Selfie fra fredag den 13.11. Tak Slaver.

  Fredag den 13.11. Thriller Night hos  Fruen. Både travl og lidt mere blod end Fruen er vant til. Tak Slaver.  Fredag den 06.11. Mon Fruen sad på ansigtet af en Slave i dag ? Tak for endnu en skøn fredag Slaver.

 Fredag den 23.10. Tak alle mine Slaver, dejligt at komme hjem fra ferie til jer. Der kom ikke så mange nye. Men vi hyggede så tiden er fløjet.

  Fredag den 09.10.  En dejlig dag med flere Tøse Slaver, og sammenføring. Det kører bare, her lige inden Fruen går på ferie. Tak Slaver.

    Søndag den 04.10. Tak Ålborgs dejlige Slaver. Vi ses.

Fredag den 02. Oktober. Fruen har været forhindret det meste af fredagen, men er nu på vej fra Domicilet i Søborg mod Ålborg. Domina Ingrids Seven har taget dagens Selfie.

 Onsdag den 23.09. Fruen har et par Slaver samlet, til en fræk sammenføring. Tak Slaver for en dejlig fræk onsdag eftermiddag.

  Fredag den 18.09. Tak for en lidt stille men fantastisk fræk dag/aften. Med kendte Slaver og nye ideer.

 Fredag den 11.09. Fruen er godt i gang igen. Efter en fredag uden Selfie. Fruen har været fuldt booket hele dagen. Tirsdag morgen den 18.08. Fruen står klar i Læder Corsage. Efter en travl mandag, hvor Fruen ikke nåede, at tage en Selfie her i Ålborg.

 Fredag den 14.08. Tak Slaver ! Det blev en helt fantastisk aften og nat. Ny Slavetøs, og Domina Ingrids BS fik en ordentlig oplevelse, fordi Fruen var bagud med tiden. Tak til alle Slaverne i er skønne. Tirsdag den 11.08. Trio- dag Fruen kigger langt efter Slaverne. En stille dag med fem Slaver til Trioen.

  Fredag den 07.08. Stilhed inden start. Fruen har flere kontrakter klar. En travl spændende aften er i vente.

  Fredag den 31.07. Fruen hygger sig med Selfie, imens den frækkeste gave, af en langtids- Slave ligger til rådighed for Fruen.

 Onsdag den 29.07. DominaDuo. Tak for en herlig dag Slaver. Sikke mange forskellige Sissy Slaver vi havde.  Skønt.

 Fredag den 24.07.  Tak til Butleren, tak til Slaverne for en dejlig, alsidig , livlig, og fræk dag.

  Fredag den 22.07. Hyggelig travl dag med Dronningen. Vi forsøger at tage en Selfie af os begge inden dagen går på hæld.

  Fredag den 10.07. Eventet er skudt i gang. Spændende dag, sammen med Shemale, Domina Heidi.

  Fredag den 03.07. Tak for en hektisk dag Slaver. Fruen har hverken kunne svare mail eller telefon i dag. En travl og varm dag. Fruen fik dette bur i gave.. Tak Slave.

 Fredag den 03.07. Gaven fra Slaven. Nyt bur til Frien.

 Mandag den 29.06. I Ålborg. Fruen hygger med sin sefiestang, på en stille eftermiddag.  Søndagcden 28.06 Fruen har fået en Selfie stang. Tak Slave for den. Det blev en hektisk søndag i Ålborg. Tak slaver for nogle fantastiske oplevelser.  En stor tak for mange skønne gaver denne fredag, Fruen har blomster, bolcher, chokolade, og forrygende vin, samt mad på grillen. Love you all. Fredag den 26. Juni. Tak Slsver, som alle var til fødder i dag.    Tirsdag den 23.06. Dagen rinder tidligt ud, da det jo er Sankt Hans. Tak slaver til Trio i dag.    Fredag den 19. Juni. En lidt stille dag. Indtil videre tre Slaver, og to samtaler. Måske det bliver en vild aften, hvem ved. Fruen hygger sig.  En travl fredag den 13.06. En Slave tager Fruens Selfie i døren. Fruen har taget en del, men ingen gode.

Søndag den 07.06. Domina Ingrid, med sin slave. Lige inden vi skal hjem. Tak Slaver for en uforglemmelig weekend i Avalon -Berlin.   Et lille udpluk af Slaver, der står klar til nat seance. Lørdag den 06.06. Avalon i Berlin.      Så er der serveret middag. Lørdag den 06.06. Avalon i Berlin.

 Slave- tjek in i Avalon fredag den 05.06. Alle er spændte på, hvad denne weekend byder på.

 Ankomst til Avalon, fredag den 05.06. Fruen er overvældet over Domicilet.   Fredag den 22.05. Fruen starter først ud kl. 16.00. Med tre langtids Slaver på en gang. En drøm. I fuld lak. Fruen opdater, når dagen slutter.   Fredag den 15.05. En story tak til Domina Ingrids Butler. Ikke mindset for God mad. Sideste Slave til to timers pisk og Bull wip. Tak for en skøn travl dag.  Fredag den 01.05 en stille dag, med kun to Slaver. De måtte bede om Nåde flere gange, Fruen havde rigeligt med tid, på denne stille dag.   Fredag den 25.04. Tak Slaver, Fruen var så heldig, at kidnappe en Slave i dag. Her inden dagen går på hæld, er Fruen iført læder og strap- on.     Fredag den 17.04. En rigtig sjov og fræk fredag. Tak til Den Hemmelige Domina efter en hektisk dag. Tak til Fruens nye Butler, for slavesammen- føring, og et fantastisk måltid til aften. Tak Slaver !  Tirsdag den 14.04. Domina Trio ! Tak for en spænde intens dag. Tak til alle de kinky Slaver der kom forbi til tre Dominaer.     Tak for Påske æg i dag Slaver ! Også dem af chokolade. 03.04. Langfredag.
Langf
Det blev til 5,5 kg.. Stakkels Slave. Tak !

 Den 31.03. Dagen går på hæld. Tak til KikkiCat for en god Duo tirsdag. Tak til Slaven her, og alle de andre vi legede med i dag.  Den 31.03. En tirsdag kun iført lak, af forskellig art, hele dagen. Tak til alle Slaver og en ny, Fruen fik en fræk tøs på kontrakt. Spændende.   Den 24.03 sammen med Kikki. Tak til alle de dejlige slaver .

  DominaDuoen havde ingen slaver sammen i dag. Men mange frække oplevelser, og overraskelser til alle dem vi havde hver især. Tak Slaver